Uw ideale douche vinden

Uw ideale douche vinden

Wilt u een douche die perfect bij uw badkamer past? En waarin u lekker lang met gemak kunt ontspannen in de douche? Wij helpen u graag met het vinden voor uw ideale douche. Wilt u een douchecabine of juist een inloopdouche, dat is allemaal mogelijk bij Iconium. Wij hebben vele nieuwe douches voor diverse badkamers. Bij Iconium heb je een breed doucheassortiment, zodat u precies die ene douchewand die ideaal bij uw badkamer past uit kunt kiezen. U kunt bij ons voor een scherpe prijs een kwalitatieve en luxe douchewanden bestellen voor een strakke en moderne badkamer.

Advies over de verschillende soorten douches

De verschillende douches die we hebben zijn:

De douchebak

De douchebak bieden we in verschillende vormen. We hebben rechthoekige, vierkante, kwartronde en vijfhoekige douchebakken. Deze kunt u bij ons ook in verschillende maten bestellen. Kies je voor een douchbak in uw badkamer brengt het veel voordelen met u mee. Als eerste is een douchebak veiliger dan wanneer je op gladde tegels doucht. Een douchebak is gemaakt van materialen die over een warme ondergrond beschikken waardoor u nooit last gaat hebben van koude voeten. Ten slot is een douchebak gemakkelijk te onderhouden. De ideale douche bij Iconium

De douchecabine

We hebben de douchecabines in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld glazen, kunststof of aluminium schermen. We hebben ook douchecabines in verschillende vormen, zoals kwartrond, halfrond, kant, rechthoekig en een vijfhoekige douchecabines. De douchecabines kunnen gemaakt worden zoals u het zelf wilt hebben. De douchecabine beschermt uw badkamer ook tegen spatwater, al het water blijft binnen uw cabine.

Inloopdouche

Wil je graag een moderne badkamer? Of is de inrichting van uw badkamer erg modern? Kiest u dan voor een inloopdouche. De inloopdouches zijn echte blikvangers. Een inloopdouche heeft geen beperkingen bij de afmetingen. Het is overal mogelijk o een inloopdouche te plaatsen.

Tweepersoonsdouche

Ben jij een liefhebber van samen douchen? Dan is een tweepersoonsdouche de ideale oplossing. Tegenwoordig is een tweepersoonsdouche een trend geworden op het gebied van badkamers. Er kunnen in een tweepersoonsdouche maximaal tweepersonen tegelijkertijd douche. Een tweepersoonsdouche is fantastisch voor jonge stellen of mensen die graag samen onder de douche staan.

Klik hier om een kijkje te nemen in ons doucheassortiment.

deel dit bericht