De comfortabele toilet in uw woning

De comfortabele toilet in uw woning

Bent u opzoek naar een comfortabel toilet waar u urenlang op uw gemak kunt zitten? Ook daarvoor bent u bij ons op het goede adres. Iconium heeft een breed toiletassortiment. We hebben toiletten in velen soorten en maten.

Verschillende soorten toiletten

Je hebt 2 verschillende soorten toiletten je hebt hangtoiletten en de staande toiletten:

Hangtoiletten

Hangtoiletten oftewel wandcloset zijn toiletten die als het ware boven de grond zweven. De hangtoiletten nemen veel voordelen met zich mee. Als eerste heb je bij een hangtoilet geen spoelrand in plaats daarvan hebt je een inbouwreservoir. De inbouwreservoir en de afvoer worden weggewerkt in de muur. Dit geeft een moderne en mooiere uitstraling in uw badkamer. Als tweede kunt u onder en naast uw toilet het goed schoon maken/houden. En als laatste bespaart een hacomfortabele toilet bij Iconiumngtoilet uw ruimte.

Staande toiletten

Wij verkopen twee verschillende types staande toiletten:
Toilet met losse stortbak: Dit is een toilet waarvan het reservoir loshangt van de toiletpot.
Een duoblok toilet: Bij een duobloktoilet zijn het reservoir en de toiletpot één geheel.

Toilet vormen

Je hebt toiletpotten in verschillende vormen van ronde en ovale vormen tot een rechthoekige vorm. De ovale/ronde toiletten zijn tegenwoordig erg populair geworden.

Verschillende soorten toiletpotten

Vlakspoeler

De vlakspoeler komt het meeste voor in Nederland. Bij een vlakspoeler heb je een soort schotel met daarop een klein beetje water. Je kunt hierdoor de ontlasting zien. Dit is handig voor medische informatie. Als u op zit kan het water niet terug spetteren.

Diepspoeler

De diepspoeler heeft een trechtervorm waarin een waterlaag staat. Het voordeel hiervan is dat de ontlasting gelijk in het water komt en zo minder geur kan verspreiden.

Ik hoop u genoeg geïnformeerd te hebben, zodat u makkelijk uw toilet kan vinden. Heeft u nog meer vragen over dit onderwerp, staat ons team met open armen klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u ons nodig heeft kunt u ons bereiken via de mail of telefonisch.
Of klik hier om een kijkje te nemen in ons toiletassortiment.

deel dit bericht